Jobba hos oss

Är du ansvarstagande, positiv och flexibel? Vill du arbeta i ett trevligt och familjärt team med mycket varierande arbetsuppgifter samtidigt som du får röra på dig och får frisk luft? 

Gillar du trädgårdsarbete och har en bakgrund inom trädgårdsskötsel eller fastighetsunderhåll? Då är du välkommen att höra av dig till oss. 

Lite information om oss.

F ´sons Allservice AB är ISO certifierad både Kvalitet och Miljö enligt ny standard. Det betyder att vi ställer höga krav på dig som söker tjänsten.

Vi har alltid högservicegrad till våra kunder. Företaget ligger centralt på Ekerö, alla utgår från lokalkontoret, då vi alltid har utsättning där.


Just nu söker vi:

Trädgårds- och Anläggningsarbetare.

Trivs du bra med fysiskt arbete utomhus? Längtar du efter att arbeta i ett familjärt gäng? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom mark-, trädgård-, sten- och/eller plattsättning.

Om du har genomgått utbildning inom beskärning, växtkännedom och anläggning lägger vi det som ett stort plus.

Du har även erfarenhet av att köra redskapsbärare då vi under vintern kör snöröjning dag som natt.

B-körkort är ett krav och det är meriterande om du även har kört mindre grävmaskiner.

Vidare har du goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då arbetsuppgifterna och kontakten med kunder kräver detta.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas.Du har hög arbetsmoral och är flexibel i ditt sätt då arbetsuppgifterna varierar.

Vidare är du utåtriktad och trivs bra med samarbete.

Vi går igenom urvalet löpande, skicka ditt CV och personliga brev.

Lämna ansökningar via mail har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Varaktighet: Säsongsalternativt, tillsvidareanställning beroende på erfarenhet och utbildning.

START: Omgående enligt överenskommelse


ARBETANDE FÖRMAN

Vi söker nu en ansvarsfull arbetande förman med inriktning trädgård och markskötsel.

Dina egenskaper: Du är självgående och klarar av att tidvis arbeta i ett högt tempo, du är noggrann, ansvarsfull, har god planeringsförmåga och är drivande till egna projekt.

Du har lätt för att samarbeta, knyta kontakter med nya människor och skapa goda relationer till både kunder och medarbetare, du kommer att ha nära samarbete med kunder.

Grundläggande kvalifikationer: Vi ser att du har en gymnasial eller 40 veckors trädgårdsutbildning eller likvärdig erfarenhet samt en grundläggande ledarskapsförmåga och erfarenhet av att leda personal och projekt.

Meriterande är högre utbildning så som landskapsingenjör el dyl. och erfarenheter inom trädgårds- mark och anläggning.

Du ska ha en god datavana och behärskar program så som Word, merit är även om du har arbetat med administrationsprogrammet SPCS Administration.

Goda kunskaper i svenska både tal och skrift. Dokumenterat arbetserfarenhet. B-körkort.

Arbetsuppgifter: Som arbetande förman leder och fördelar du det dagliga arbetet främst inom skötsel och underhåll.

Arbetsuppgifterna är varierande och består av både skötselarbete tillsammans med dina medarbetare samt administrativa uppgifter.

Kundansvar och merförsäljning ingår i tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande. Skicka ditt CV och personliga brev. Lämna ansökningar via mail har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.