Jobba hos oss

Är du ansvarstagande, positiv och flexibel? Vill du arbeta i ett trevligt och familjärt team med mycket varierande arbetsuppgifter samtidigt som du får röra på dig och får frisk luft? Gillar du trädgårdsarbete och har en bakgrund inom trädgårdsskötsel eller fastighetsunderhåll? Då är du välkommen att höra av dig till oss.


Just nu söker vi:

Trädgårds- och Anläggningsarbetare.

Trivs du bra med fysiskt arbete utomhus? Längtar du efter att arbeta i ett familjärt gäng? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom mark-, trädgård-, sten- och/eller plattsättning. Om du har genomgått utbildning inom beskärning, växtkännedom och anläggning lägger vi det som ett stort plus. Du har även erfarenhet av att köra redskapsbärare då vi under vintern kör snöröjning dag som natt.

B-körkort är ett krav och det är meriterande om du även har kört mindre grävmaskiner. Vidare har du goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då arbetsuppgifterna och kontakten med kunder kräver detta.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas. Du har hög arbetsmoral och är flexibel i ditt sätt då arbetsuppgifterna varierar. Vidare är du utåtriktad och trivs bra med samarbete.

Vi går igenom urvalet löpande, skicka ditt CV och personliga brev. Lämna ansökningar via mail har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Varaktighet: Säsongsalternativt, tillsvidareanställning beroende på erfarenhet och utbildning.
START: Omgående enligt överenskommelse


Timanställd och säsongsanställd trädgårdsskötare sökes omgående

F'sons Allservice AB utför trädgård, mark och fastighetsskötsel åt föreningar och privatpersoner. Vi har höga krav på dig som söker, så läs igenom annonsen noggrant innan du ansöker om platsen.

Endast säsongsanställning.

Erfarenhet: Trädgårdsutbildning är meriterande

  • Du är pålitlig, punktlig och kunnig trädgårdsskötare.

  • Du ska ha arbetat som trädgårdsskötare, eller med park / trädgårdsskötsel.

  • Du har vana av trädgårdsmaskiner.

  • Du ska kunna tala och skriva tydlig svenska (Dyslektiker är inget hinder).

  • Körkort minst B.

Dina arbetsuppgifter är främst arbete med trädgårdsskötsel, ogräsrensning, häckklippning, trädbeskärning m.m. förekommande uppgifter.

Du ska inte vara rädd för att hugga i där det behövs.

Arbetstiden är varierande.

Har du det som krävs är du välkommen att skicka in en skriftlig ansökan.

Obs! Följande ska bifogas.

  • CV (Vad du gjort, vad du kan, samt tidigare arbetsgivare)

  • Personligt brev

  • Referenser

Maila in din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.