Några ord från våra kunder

Våra hyresgäster berömde den effektiva snöröjningen

Micke Jacques på Teoge Förvaltning

Vi förvaltar fastigheter i bland annat Bromma och Vällingby och är mycket nöjda med samarbetet med F´sons Allservice som pågått under de fyra år jag jobbat hos Teoge. Framför allt uppskattar vi den personliga och familjära kontakten med företaget och det är alltid lätt att få kontakt vid behov. Våra hyresgäster uttryckte sitt beröm den gångna snörika vintern för att snöröjningen fungerade så bra och det är ett gott betyg åt firman. Man kan lita på F´sons Allservice.

Richard var väldigt tydlig och ärlig. Resultatet blev perfekt!

Katarina Lange - Privatperson

Jag behövde hjälp med en stor häck som var vildvuxen, gräsmattan hade inte klipps på hela sommaren och jag behövde hjälp med att röja bort en massa sly. Jag hittade F'sons genom lokaltidningen och besökte sedan deras hemsida. Det kändes seriöst så jag ringde och lämnade ett meddelande. Det tog inte lång tid förrän Richard ringde upp och ville komma och titta. Det var helt villkorslöst och jag kände mig aldrig bunden till något. Han var även kunnig med det som gällde för ROT-avdrag. Hans arbetare var på plats på avtalad tid och resultatet blev jättesnyggt! Dessutom fraktades allting bort.

Han skickade ingen räkning innan han gjort uppföljning och var säker på att jag var nöjd.
Tydligen gick slangen till sommarvattnet sönder i slyröjningen men det fixade dom direkt så jag blev aldrig drabbad. Det kändes däremot väldigt ärligt att få reda på det!

Vi tycker om att jobba ihop med F'sons. De är pålitliga och tar egna initiativ.

- BRF Lövängen

Bostadsrättsföreningen Lövängen har 57 markbostäder i Stenhamra och vi har anlitat F'sons Allservice sedan i höstas. Vi är mycket nöjda med samarbetet. Eftersom vi ville ha en lokal entreprenör så sökte vi igenom vilka firmor som fanns i närområdet och hittade på så sätt F'sons. Det känns tryggt att de har alla certifikat som behövs och en extra bonus är företagets miljötänkande och att de är miljöcertifierade. Vi upplever att F'sons står för kvalitet. De löser alla uppgifter på bästa sätt och tar egna initiativ. BRF Lövängen är mycket nöjda med samarbetet och kan rekommendera F'sons å det varmaste.

F'sons är lyhörda och det är lätt att föra en dialog med dem

Anders Larsson, Samfälligheten Stora Mossen

Samfälligheten Stora Mossen består av tre bostadsrättsföreningar med cirka 150 boende. F'sons kom in för att ta hand om vårt vinterunderhåll under 2010. De gör ett bra jobb, är lyhörda och det går lätt och smidigt att föra en dialog med dem. Dessutom kommer de ofta med konstruktiva förslag. Nu tar även F'sons över vårt trädgårdsunderhåll. Vi är mycket nöjda med deras arbete och kan varmt rekommendera företaget.

Bra maskiner och positiva människor - då blir det bra!

Erik Nilsson, BRF Stora Mossen 2

BRF Stora Mossen 2 har funnits sedan 2004 och har 24 lägenheter. F'sons har skött vår snöröjning sedan hösten 2010 och samarbetet har fungerat mycket bra. Anledningen till att vi sökte en ny entreprenör var att vår tidigare samarbetspartner inte hade adekvata maskiner för att utföra arbetet på ett bra sätt. F'sons har en mycket välutrustad maskinpark och det är ett företag som består av positiva människor. Det känns bra att arbeta ihop med F'sons och vi avser att även lägga ut sommarskötseln på dem.

F'sons står för noggrannhet

Jan Hartoft, Spånga Mälarö LBC

Spånga Mälarö LBC har cirka 120 bilar och arbetar med vinterunderhåll och underhåll av grönområden. Vi har anlitat F'sons Allservice som underentreprenör i cirka nio år och vi är mycket nöjda med samarbetet. F'sons utför alla arbeten med stor noggrannhet och det som ska göras blir alltid utfört på utsatt tid. Företaget har en ny och välskött maskinpark vilket borgar för ett gott resultat. Jag kan tryggt rekommendera F'sons som samarbetspartner.