Jordbruksprodukter

Nu kan du beställa hem jordprodukter av hög kvalité från bland annat Rölunda. Vid ordervärde över 800 kr ingår hemkörning av varorna utan extra kostnad.

Klicka här för att se vår webbshop.

Skicka ett mail med vad du önskar eller ring så hjälper vi dig.

Några ord från våra kunder

 

Katarina Lange - Privatperson

Jag behövde hjälp med en stor häck som var vildvuxen, gräsmattan hade inte klipps på hela sommaren och jag behövde hjälp med att röja bort en massa sly. Jag hittade F'sons genom lokaltidningen och besökte sedan deras hemsida. Det kändes seriöst så jag ringde och lämnade ett meddelande. Det tog inte lång tid förrän Richard ringde upp och ville komma och titta. Det var helt villkorslöst och jag kände mig aldrig bunden till något. Han var även kunnig med det som gällde för ROT-avdrag. Hans arbetare var på plats på avtalad tid och resultatet blev jättesnyggt! Dessutom fraktades allting bort.

Han skickade ingen räkning innan han gjort uppföljning och var säker på att jag var nöjd.
Tydligen gick slangen till sommarvattnet sönder i slyröjningen men det fixade dom direkt så jag blev aldrig drabbad. Det kändes däremot väldigt ärligt att få reda på det!

Vi tycker om att jobba ihop med F'sons. De är pålitliga och tar egna initiativ.

- BRF Lövängen

Bostadsrättsföreningen Lövängen har 57 markbostäder i Stenhamra och vi har anlitat F'sons Allservice sedan i höstas. Vi är mycket nöjda med samarbetet. Eftersom vi ville ha en lokal entreprenör så sökte vi igenom vilka firmor som fanns i närområdet och hittade på så sätt F'sons. Det känns tryggt att de har alla certifikat som behövs och en extra bonus är företagets miljötänkande och att de är miljöcertifierade. Vi upplever att F'sons står för kvalitet. De löser alla uppgifter på bästa sätt och tar egna initiativ. BRF Lövängen är mycket nöjda med samarbetet och kan rekommendera F'sons å det varmaste.

 

 

Kontakta oss

Spendera din energi på rätt saker. Låt oss ta hand om din mark. Du kan räkna med ett proffsigt jobb med moderna miljöklassade maskiner och utbildad personal. Gör offertförfrågan nedan.

Allmänna frågor, pågående arbeten

Maila: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Ring: 08 560 471 11

Besöksadress
Bryggavägen 5
178 31 EKERÖ

Postadress
F'sons Allservice AB
Box 141
178 22 EKERÖ

 

Frågor om avtal eller upphandlingar

Kontakta VD, Richard Fredriksson
Maila  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 070 683 80 74

Kontakta oss idag

Du kan räkna med ett proffsigt jobb med moderna miljöklassade maskiner och utbildad personal.