Tjänster för dig som privatperson

Du kan alltid tryggt vända dig till oss när du behöver hjälp med exempelvis markarbeten, trädgårdsskötsel, snöröjning och annat som du behöver ha gjort. Inget jobb är för litet för oss och vi värdesätter en nära kontakt med dig.

Vi vill vara ett litet, familjärt företag som finns där när du behöver oss.

Vinter

Ibland kommer snön oväntat snabbt och rikligt och då är det tryggt att veta att du omedelbart kan få hjälp med snöröjningen så att parkeringsplatser och gångar hålls rena och du kommer fram till ditt hus. Självklart utför vi även halkbekämpning och skottning.

  • Snöröjning
  • Skottning
  • Halkbekämpning

Stubbfräsning

Dags att få bort den där gamla stubben som skämt din tomt eller gräsmatta alltför länge? Vi utför arbetet snabbt och med hänsyn till omgivningen och snyggar till marken på bästa sätt.

För att göra det själv så krävs både speciell utrustning och en ordentlig arbetsinsats. Ett samtal till oss så utför vi arbetet medan du ägnar dig åt mera angelägna saker.

Semesterunderhåll

Unna dig en skön semester utan att fundera över sysslor som gräsklippning och trädgårdsskötsel. Det är ju så enkelt att få arbetet utfört medan du njuter av din semester. När du kommer hem så är gräsmattorna klippta, trädgården i bästa skick och häcken klippt.

Allt detta är sysslor som tar tid och nog är det väl skönare att du kan lägga denna tid på annat?

Kontakta oss för ytterligare information om hur vi kan utföra semesterunderhåll av din trädgård.

 

Ogräs

Rensa ogräs är kanske inte det mest stimulerande du kan tänka dig när det gäller trädgårdsarbete. Vare sig det handlar om att ta bort ogräs mellan stenplattor, ta bort maskrosor och groblad i din gräsmatta eller ta bort tistlar i trädgårdslandet så hjälper vi dig gärna.

Vi använder alltid miljövänliga preparat i arbetet och garanterar ett fullgott resultat. Se oss gärna som dina personliga hustomtar som hjälper dig så att du blir nöjd.